Sundhedsteamet Kurser og Projekter

Sundhedsteamet Kurser og Projekter er hjemmehørende i Horsens Sundhedshus, og tilbyder også arrangementer og projekter udenfor folkeoplysningensloven.

Vi tilbyder vejledning, behandlingsafklaring, rundvisninger og andre forløb, og vi deltager i samarbejdsprojekter i boligkvarterer, for indvandrere, for virksomheder, personaleforeninger og patientforeninger m.m.

Arrangementer, som ligger udenfor det sundhedsfaglige område, vil oftest være kurser, foredrag eller arrangementer, der har tilknytning til allerede afholdte eller planlagte arrangementer.

Har du en god ide til samarbejde eller projekt i Horsens Sundhedshus, så kontakt os.

Har du et ledsagerkort udstedt af DH eller Dansk Blindesamfund, kan du ansøge skolen om, at din ledsager må deltage gratis. Det er en forudsætning, at der er plads på holdet.

Sundhedsteamet står også bag andre initiativer og samarbejdsprojekter af sundhedsfaglig karakter.

Hvem er en del af Sundhedsteamet Kurser og Projekter:

Birgitte Bonnerup, Kiropraktor.
Dorte Rosendahl, Sygeplejerske. 
Elise Gerstrøm, Apoteker.
Holger Kjær, Læge.
John Row, Psykolog.
Karsten Sørensen, Manager/underviser.
Lars Bo Berg, Fysioterapeut. fysioterapien.
Lasse Nørtoft, Kiropraktor.
Marianne Christensen, voksenpædagog.
Mie Kjær, Lærer.
Susanne Bollerup Overgaard, Psykolog.                                                                                                                                                                                                                 Niels Rosendahl, Fysioterapeut.

Se også www.sundhedsteamet.dk