Naturlige veje til et bedre stofskifte

RT

Foredrag v. Inger Forbes om lavt stofskifte

tirsdag d. 28. september 2021 kl. 17 - 20.

 

Dette foredrag hjælper dig til at forstå din egen situation og hvad det indebærer at have ubalance i stofskiftet. Du kan gøre meget selv – og her får du viden til at mestre dit stofskifte ved hjælp af naturlige behandlinger, så du får energien og velværet tilbage.

Her lærer du, hvordan du finder årsagen(erne) til dit stofskifteproblem. Når du finder årsagerne, så har du også fundet nøglen til den rette behandling. Typiske årsager til stofskifteproblemer er stress, dårlig kost, eksponering til tungmetaller og skadelige stoffer og mangel på vitaminer og mineraler. Kosten spiller en stor rolle, og du vil få vigtige oplysninger om kostvaner og gode råvarer. Medicin er livsvigtig for mange, og de værktøjer du her præsenteres for, kan kombineres med medicin.

Arrangementet indeholder både foredrag og dialog, hvor du kommer omkring stofskifte-problematikker fra flere vinkler, og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Inger Forbes: Ph.D og naturopat (“naturlæge”) med speciale i naturlig behandling af stofskifteproblemer. Inger har mange års klinisk erfaring med behandling af stofskiftesygdomme og har egen klinik i København. Inger har behandlet sin egen stofskiftesygdom (Hashimotos) ved hjælp af kost, kosttilskud og livsstilsændringer. Læs evt. mere på www.ingerforbes.dk


 

Undervisningssted

Sundhedsteamets Kurser
Rådhustorvet 21, 3.sal
8700 Horsens

Praktisk information

Hold nr:
21456
Første møde:
28.09.21 kl. 17:00
Sidste møde:
28.09.21 kl. 17:00
Mødegange:
1

Pris

Almen
DKK 400,-
  • Tirsdag 28.09.21 kl. 17:00 - 20:00

Inger Forbes

Underviser